O nama

Nekretnine su vlasništvo, bilo privatno, bilo državno.

Nekretnine su fizicka imovina, koja ima potencijal da stvara prihod i profit u dužem vremenskom periodu i retko kad ostvaruju negativan prihod. One su prostor neophodan za egzistenciju. U nekretninama se krije najvece nacionalno blago.

Koja je uloga nekretnina?

  • eliminišu uticaj inflacije
  • obezbedjuju brz povracaj ulaganja
  • imaju povlašcen poreski tretman
  • predstavljaju opipljivo vlasništvo

Šta obuhvata tržište nekretnina?

Tržište nekretnina predstavlja trgovinu nekretninama i veoma je kompleksno. U interesu i prodavaca i kupaca nekretnina poželjno je angažovati posrednika, strucnog, pouzdanog i efikasnog, koji ce doprineti da svi u procesu kupoprodaje ostvare (zadovolje) svoje ciljeve...

Privredno društvo RADOŠEVIC NEKRETNINE d.o.o. je osnovano 2007. godine. Ima svoje dve poslovnice u Beogradu. Jedna poslovnica je na Banovom brdu, u ulici Požeška broj 130, gde je i sedište firme. Druga poslovnica je u centru grada, u ulici Bulevar oslobodenja broj 53.

Osnovna i primarna delatnost privrednog društva RADOŠEVIC NEKRETNINE d.o.o. je posredovanje u kupoprodaji nepokretnosti (stan, kuca, lokal, poslovni prostor, garaža, plac, industrijski objekat). Osim posredovanja u kupoprodaji nepokretnosti, privredno društvo RADOŠEVIC NEKRETNINE d.o.o. se bavi i posredovanjem u zakupu nepokretnosti. Imamo angažovane advokate, koji su specijalizovani za ovu vrstu poslova (sastavljanje kupoprodajnih predugovora, ugovora, saglasnosti bracnih drugova, punomocja, i dr.), pa je klijentima time obezbedena puna pravna sigurnost. Sva ta dokumentacija se šalje javnom beležniku na dodatnu proveru. Na overi predugovora o kupoprodaji, ugovora o kupoprodaji i bilo kakve dokumentacije koja je vezana za posredovanje privrednog društva RADOŠEVIC NEKRETNINE d.o.o. Beograd kod javnog beležnika prisutan je i neko od naših agenata. Nakon overe kupoprodajnog ugovora kod javnog beležnika (notara), agenti privrednog društva RADOŠEVIC NEKRETNINE d.o.o. Beograd odlaze sa klijentima u banku, gde se vrši transfer novca, to jest isplata kupoprodajne cene sa racuna kupca na racun prodavca. Posle završene primopredaje nepokretnosti, agenti sa kupcima odlaze u nadležne službe: JKP Infostan, EDB Beograd, Telekom Srbija AD, pojedine službe operatera kablovske televizije, koje odaberu kupci, gde zasnivaju svoja pretplatnicka ili druga prava i sklapaju ugovore u tim nadležnim službama. Popunjavanje poreskih prijava, kompletiranje dokumentacije i odlazak sa klijentima u Poresku upravu, predavanje te dokumentacije radi regulisanja poreza na prenos apsolutnih prava, poreza na naslede, poreza na kapitalnu dobit, kao i poreza na imovinu, jeste u opisu radnog mesta agenta Privrednog društva RADOŠEVIC NEKRETNINE d.o.o. Osim ovoga, u dogovoru sa klijentima predajemo i dokumentaciju kupljenih nepokretnosti za upis u Republicki geodetski zavod, Službu za katastar nepokretnosti (Cukarica, Rakovica , Stari grad, Savski venac, Voždovac, Grocka i dr.).

Privredno društvo RADOŠEVIC NEKRETNINE d.o.o. besplatno vrši procenu svih nepokretnosti i omogucava Vam da posao kupoprodaje obavite najbrže, najsigurnije, najjeftinije i uz potpunu diskreciju. Imamo odlicnu saradnju sa bankama i bezbedno (uz potpunu diskreciju) vršimo transfer (prebacivanje) novca sa racuna kupca na racun prodavca. Privredno društvo RADOŠEVIC NEKRETNINE d.o.o. trenutno ima cetrnaest licenciranih agenata, koji su prijavljeni u radni odnos. Od trenutka angažovanja, Privredno društvo RADOŠEVIC NEKRETNINE d.o.o. preuzima ulogu supervizora nad celokupnim procesom kupoprodaje.

Privredno društvo RADOŠEVIC NEKRETNINE d.o.o. je clan Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti Srbije u okviru Privredne komore Srbije.

Pozovite nas i ukažite nam poverenje, rado cemo se odazvati Vašem pozivu!

Redni broj u Registru posrednika 296.